DevPort AB

Brinner du för produktutveckling och vill arbeta med kundanpassad konstruktion? Då är denna tjänst något för dig.

Vi söker till kund i region Stockholm/Mälardalen konstruktörer att utveckla kablage och kablage konstruktionen i deras verksamhet. Personen kommer att ha som uppgift att konstruera & installera kablaget med hänsyn till funktionalitet, design och lagkrav. Aktuell konstruktionsgrupp ansvarar även för alla omkringliggande detaljer plast-, plåt- och gummiartiklar som behövs för att guida kablaget i sin omgivning.

Om tjänsten

Dina främsta arbetsuppgifter består av att arbeta fram bra och funktionella lösningar för kablagen. Du kommer även att ha ett tätt samarbete med andra avdelningar som berör/ berörs av ditt arbete, exempelvis inköp och produktion. Det gör att du snabbt kommer att få en god inblick i hur hela utvecklingsprocessen verkar och fungerar. Arbetet kommer att innefatta hela produktcykeln. Från idé till eftermarknad och ge en mycket utvecklande kunskap om hur hela fordonet är uppbyggt och fungerar.   

Teamen består av en bra blandning  rutinerade, erfarna konstruktörer blandat med yngre hungriga konstruktörer. 

Din profil
Vi söker dig som är YH-, högskole- eller civilingenjör inom maskinteknik eller mekatronik. Som person är du driven och öppen för nya utmaningar samt ser lösningarna istället för problemen. Då tjänsten innebär mycket kundkontakt ser vi gärna att du har en god kommunikativ förmåga. Ett intresse för teknik, fordon och dess utveckling är meriterande då våra största kunder befinner sig i den branschen. Det är även meriterande om du har kunskap om och har konstruerat i Catia V5 eller ProE/Creo.

Fakta om DevPort
DevPort är ett familjärt teknikkonsultbolag som startade 2008 och som idag har drygt 300 medarbetare som antingen sitter ute hos våra kunder eller in-house på något av våra kontor. Vi finns idag på fyra orter i Sverige, i vårt nyöppnade kontor i Stockholm samt i Södertälje, Linköping och Göteborg. Vi fokuserar på innovation och produktutveckling och specialiserar oss inom fordonsutveckling där vi erbjuder våra kunder både specialister och generalister.

Vi som arbetar på DevPort är ett positivt gäng med stort engagemang för vårt arbete och social samvaro. Strävan efter att ha kreativ miljö där vi hjälper varandra är något vi värderar högt. DevPort är det lilla företagets känsla men med det större företagets möjligheter. Vill du bli en del av DevPort-familjen?

Vi ser fram emot din ansökan snarast då tjänsterna tillsätts löpande.

Läs gärna mer om oss på www.devport.se eller följ oss på Linkedin eller Facebook.

DevPort gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/146
Kontakt
  • Martina Dehlin, HR-partner, 0705-616100
Publicerat 2018-10-12
Sista ansökningsdag 2018-12-09

Tillbaka till lediga jobb