DevPort AB

Brinner du för mjukvaruutveckling och skulle vilja vara med och utveckla nästa generations nätverk? Kika hit! Vi söker dig som senior utvecklare som är duktig på C-programmering och embedded Linux till spännande uppdrag inom 5G-utveckling.


Beskrivning
Vi söker dig som brinner för mjukvaruutveckling och vill vara med och utveckla det kommande 5G-nätet. I projektet kommer du tillsammans med resterande i teamet att vara delaktig i hela processen, från arkitektur till släppet av 5G. Utvecklingen kommer främst att ske i C men även programmering i JAVA förekommer samt valfritt scriptspråk. Förutom nyutveckling kommer du även få arbeta med befintliga produkter samt underhåll.


Kvalifikationer
Du som söker rollen som mjukvaruutvecklare ska ha goda kunskaper i C och embedded Linux och det är meriterande om du kan Python, Bash och/eller Perl. Du ska ha civilingenjörsutbildning inom Telecommunications, Communication Engineering eller liknande. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av realtids-OS. Vidare är ett brinnande intresse för utveckling av stor vikt och hobbyprojekt kommer därmed anses som meriterande. Engelska flytande i tal och skrift är ett krav.

Skallkrav:
- C
- Embedded Linux
- Python, Bash eller Perl

För att passa in i rollen har du en god kommunikationsförmåga då arbetet sker i team. Du är prestigelös och gillar att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter då arbetet sker agilt. Vidare har du ett kreativt angreppssätt till problemlösning för att kunna hitta de mest lämpade lösningarna. Du har också förmågan att se detaljerna samtidigt som du kan ta ett steg tillbaka och se helheten.

Mer information om projektet ges vid intervjutillfälle.


Om DevPort
DevPort är en snabbväxande konsultkoncern som i dag sysselsätter nästan 250 personer inom bl.a. projektledning, mekanisk konstruktion, inbyggda system, kvalitet, teknisk dokumentation, logistik och produktionsteknik. 

Vi har flertalet spännande uppdrag på olika områden inom fordonsindustri som exempelvis test och verifiering, aktiv säkerhet, mjuk-och hårdvaruutveckling och elektrifiering. Vi erbjuder marknadens bästa löner och förmåner för våra anställda och med fina ramavtal och kunder har vi möjlighet att hitta rätt uppdrag för just dig.

Vi berättar gärna mer om oss och vad vi kan erbjuda vid ett personligt möte


Vi erbjuder
Hos oss strävar vi efter ett roligt och givande arbetsliv där vi levererar resultat över förväntan.
Vi erbjuder våra medarbetare:
-Ett engagerat ledarskap med medarbetaren i fokus
-Tillsvidareanställning med branschens bästa villkor
-Personlig utvecklingsplan och en individuell prestationstrappa
-Ett stort urval av uppdrag hos våra framgångsrika och spännande kunder
-En god och inspirerande gemenskap som hyllar mångfald och olikheter


Hur du ansöker
Vi ser fram emot din ansökan snarast då tjänsterna tillsätts löpande.

Läs gärna mer om oss på www.devport.se eller följ oss på Linkedin eller Facebook.

DevPort gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/109
Kontakt
  • Malin Pajnert, malin.pajnert@devport.se
Publicerat 2017-12-21
Sista ansökningsdag 2018-01-25

Tillbaka till lediga jobb